Wij zijn klaar voor het 'POST-CORONA' tijdperk! U toch ook?

CoronaDenkt u eraan uw pand te verkopen of te verhuren? Wenst u een waardebepaling van uw vastgoed?
Dit is opnieuw mogelijk vanaf maandag 04/05/2020, uiteraard wel met respect en naleving van de specifieke veiligheidsvoorwaarden die vooraf besproken zullen worden. Wij vragen hiervoor telefonisch contact op te nemen op het nummer 02 460 80 46 of via email aan info@structura.be om een afspraak in te plannen.


Ik heb een pand op het oog dat ik graag wens te bezichtigen. Kan ik hiervoor een afspraak maken?
Ja, u kan ons, net zoals u tijdens de voorbije weken enthousiast gedaan heeft, contacteren voor het inplannen van een afspraak. Dit kan zowel telefonisch op het nummer 02 460 80 46 of via email aan info@structura.be. Let wel, de bezichtigingen zelf mogen pas doorgaan vanaf maandag 11 mei 2020, en dit nog onder voorbehoud van evt. wijziging van deze datum van overheidswege.

De voorbije weken hebben we jullie op onze ‘stand by’-list voor bezoeken geplaatst, en normaliter zullen de meesten van jullie ondertussen reeds opnieuw gecontacteerd zijn voor het concreet inplannen van jullie aanvragen tot bezichtiging, en dit vanaf 11 mei.
Let wel, ook tijdens deze bezoeken zullen de nodige veiligheidsmaatregelen genomen dienen te worden, die wij vooraf per email zullen communiceren, en die ons team vooraf ook met jullie ter plaatse nog eens zal overlopen.
Zorgen jullie alvast voor jullie mondmasker en goed humeur, dan doen wij de rest! Mochten jullie om een of andere reden geen eigen mondmasker ter beschikking hebben, voorzien wij er uiteraard graag eentje.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg hoe we plaatsbezoeken nu organiseren.

Vragen?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Vraag uw gratis schatting aan Schatting Blijf op de hoogte Schrijf u in